Oameni

Sunt fel si fel de oameni pe lumea asta mare. Unii sunt mai slabi, atii mai grasi sau chiar obezi, altii sunt cretini, prosti si asa mai departe. In primul rand oamenii sunt ipocriti. Refuza sa isi arate sentimentele, se ascund dupa perdea. Asta nu imi place. E ca o gagica pe care o aduci acasa iar ea se caca pe pula ta.

In al doilea rand, prostia. Prostia nu este din nastere. Aceasta ori se mosteneste, ori se capata. De cele mai multe ori se capata. Ca o poti mosteni doar daca si tactu a fost cretin ceea ce e foarte greu pentru ca cretinii nu fac copii. Deci excludem partea asta si ramanem la asta cu capatatul. De cand esti mic, la gradinita, ma-ta iti spune sa nu te bati, sa nu injuri, sa nu faci aia, aia si aia. Si la un moment dat, descoperi de exemplu internetul sau televizorul. Zi de zi hiptotizat cu ochii in monitor, te imprietenesti cu alti prosti. Deci acum te simti si mai bine. Si incepeti toti sa aveti pareri de mari putoi de la Obor. Ajungeti sa nu mai iesiti din case deoarece anturajul in care va aflati este mult prea larg si placut pentru tine. Pana intr-un punct. Iesi din casa. Baietii de la colt deja au uitat de tine si tu cu cacatul pe care l-ai acumulat de-a lungul zilelor petrecute in fata calculatorului te simti in plus, e normal. Deci inevitabil, iti iei sutu` in coaie.

Un alt tip de oameni ar fi '' Oamenii basinosi''. Acestia sunt cei care au crescut in puf de mici. Sunt acei oameni care nu au 1 leu in buzunar dar totusi se cred mari. Daca le faci o radiografie au panza de paianjen in burta..

Sunt si oameni inteligenti. Oamenii inteligenti sunt in mare parte oamenii normali si bineinteles, cei cu studii superioare prin afara. Dar oamenii normali sunt tot mai greu de gasit in Romania.Oamenii normali la cap sunt acei oameni care stiu ce se intampla cu viata lor.Care stiu pe ce lume traiesc.

Mai exista si oameni sau pustani hight. Acei pusti care fumeaza, se distreaza, fut , isi traiesc viata. Insa exista si opusul lor. Exista tocilari, cei care vad prin viata o carte. Nu zic sa nu cititi o carte, ba chiar va rog. Dar totusi, viata nu inseamna numai lectura si invatat. Sa fim seriosi.

You liked this post? Subscribe via RSS feed and get daily updates.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu