Despre iarba

De cate ori nu ati auzit fetite de 18 ani care spun pe la Tv ca iarba poate duce la deces? De cate ori nu ati auzit cacatu asta '' Marijuana este primul pas catre moarte!''? Sper ca cei care citesc acest articol au tras macar de trei ori dintr-un joint,. Deci asa-zisele efecte secundare produse de iarba exista, dar nu sunt atat de grave cum zic sfintii astia infierbantati. Sigura chestie mai serioasa este frica ( de clanta de cele mai multe ori :)) ). Atat! Pe alocuri sa stiti ca e benefica iarba. Olandezii de ce credeti ca au legalizat-o?!

Deci prieteni, ma refer la cei care ma cunosc ( in special voi, fetelor) nu ma mai stresati cu cacaturi d-astea gen '' Vai, tu fumezi iarba, ma-ta stie?!'', '' In zece ani ne parasesti..'' :))..ma faceti sa rad, va jur. Deci copii, care sunteti, nu fumati iarba daca va cacati pe voi de frica doar cand fulgera afara. Atat!

You liked this post? Subscribe via RSS feed and get daily updates.

8 comentarii:

  1. Frate tu aici vrei sa zici ca iarba e buna.sau poate si mai rau vrei sa legalizam si noi iarba/:) ok ok. buna pana intrun anumit punct. ;)) nu ai vazut ca niste copii oarecare care fumeaza iarba incep sa "bage" in ei din ce in ce mai multa. frate adolescentii nu au limite , vor mai muluta :( (ma stiu pe mine in perioada cand fumam nu iarba, tigarii normale)..ce naiba ma. daca se intampla ca maama ta sa intarzie de la servici ?:) si pe drum spre casa un drogat so atace si doamne fereste sa o omoare? tot mai vrei iarba legalizata?

  2. @party : daca nu ai tras pana acum niciun joint, nu vorbi. nu stii cum e..

    nu omoara nimei pe nimeni.

  3. Da ma...nu am tras ;)) sunt droguri creeaza dependenta (nu zic ca omoara) (tin sa mentionez ca nu ai inteles NIMIC) :)) droguri=dependenta dependenta=a vrea din ce in ce mai mult
    drogurile in cantitate mare omoara.. => drogurile POT omori ;)

  4. Ba frate, tu nu faci diferenta dintre iarba si draguri cu adevarat. Cunosc oameni care fumeaza marijuana de 4-5 ani si nu au nimic. Ba chiar este benefica. Ti-am zis..daca nu ai incercat, nu poti vorbi din auzite. E ca si cum ti-ai bate sotia ca ti-a zis tie cineva ca te-a inselat.

  5. Drogurile adevarate is coca, hero astea..nu iarba!!!

  6. ba frate nu conteaza :)) tot creeaza dependenta sunt mai puternice ca tigarile :P si tigarile te distrug (si bautura e benefica pana la un anumit punct) orice e benefic da nu tre sa intreci limita :) ...ok hai sa incheiem aici :P :> sunt benefice da cu masura :)

  7. marijuana are aproape acelasi efect asupra corpului uman ca tigarile normale. si nu, MARIJUANA NU CREAZA DEPENDENTA DACA AI VOINTA TE LASI FARA PROBLEME! Nu e precum cocaina...asta nu intelegi tu..

  8. DACA ai VOINTA!!!! :) DACAAA..

Trimiteți un comentariu